WTC Barcelona, un model d'èxit internacional
WORLD TRADE
CENTER BARCELONA

UN MODEL D’ÈXIT INTERNACIONAL


GIS ha participat en la promoció del projecte del World Trade Center Barcelona i actualment s’encarrega dels serveis de gestió de la propietat dels seus 130.000 m² de superfície, incloent-hi una àrea de més de 4.000 m² dedicada a l’organització de congressos i convencions. Situat al port de Barcelona, aquest modern edifici d’oficines ofereix, al marge d’una ubicació de prestigi, una gestió integrada de tots els seus serveis.

Aquest complex és obra dels arquitectes Pei Cobb Freed & Partners i s’integra dins del projecte de regeneració urbana del port que s’inicia el 1985. El projecte de GIS s’insereix en la remodelació del port de Barcelona com a part d’una col·laboració publicoprivada entre diferents empreses i el Port Autònom de Barcelona, l’Ajuntament de la ciutat i el Govern de Catalunya. El 1985 es constitueix la Comissió del Port Vell, encarregada d’analitzar les nombroses alternatives als usos del moment a la zona estudiada.

La transformació urbanística del port s’ha convertit en un model d’èxit a escala internacional i el Port Vell, en un paradigma d’integració port–ciutat i actualment és un pròsper centre de negocis i un punt de trobada lúdic que atrau visitants d’arreu del món.


port-barcelona-urban-regenerationport-urban-regenerationurban-regeneration-wtcbbarcelona-port-projectwtcb-project-promotion