Solucions innovadores per al confort dels clients de l'aeroport de Barcelona
AEROPORT
DE BARCELONA

GESTIONEM MÉS DE 9.000 M2 DE L’AEROPORT DE BARCELONA


GIS és un dels concessionaris més grans d’espais comercials de l’aeroport de Barcelona. Uns espais pensats sempre per oferir comoditat, descans i solucions innovadores als passatgers:

4.000 m2 de sales VIP, tres a la T1 i una a la T2, on el viatger disposa d’un ampli ventall de serveis que fan molt més agradable el temps d’espera.

El Centre de Negocis de la T1 es divideix en dues àrees: la zona de negocis, equipada amb despatxos i sales de reunions, i la de descans, que inclou 10 Premium Air Rooms —un concepte innovador d’espais on el passatger podrà reposar, ja sigui tota una nit o, gràcies al Day Use o al servei per hores, creat a partir de la demanda dels clients, només unes quantes hores— i un centre de fitness, tot a pocs minuts de les portes d’embarcament, perquè el viatger pugui satisfer les seves necessitats sense sortir de l’aeroport.

Meet & Assist i Fast Track són serveis VIP d’acompanyament, que ofereixen al passatger la màxima comoditat durant el seu viatge: prioritat de pas als controls de seguretat i passaport, agilització i ajuda en els tràmits, accés a un lounge privat i desplaçaments en cotxe privat fins a l’avió.

El Parking VIP és un servei exclusiu amb aparcament tancat i vigilat, amb servei de xofer que recull i lliura el cotxe davant de les terminals.

Wellness & Hair Salon, dedicats a la salut i al benestar. A l’espai wellness els passatgers disposen de zones d’aigües, sauna, massatges, tractaments de bellesa i perruqueria.


barcelona-airport-personal-assistance-servicesbarcelona-airport-premium-air-roomsbarcelona-airport-private-air-loungebarcelona-airport-vip-venues