Premium Traveller, plataforma en línia per viatjar còmodament
PREMIUM
TRAVELLER

LA COMODITAT DE VIATJAR, A UN CLIC


Premium Traveller és una marca desenvolupada per GIS per oferir serveis de valor afegit per tal que les persones viatgin amb el màxim confort en l’entorn aeroportuari. Gràcies a aquesta plataforma en línia, el viatger pot reservar amb facilitat un ampli ventall de serveis, comprar-los i gaudir-ne de manera immediata per viatjar amb la màxima comoditat:

Air Lounges: acords amb més de 30 sales VIP dels principals aeroports nacionals i internacionals.

Air Rooms: el viatger disposa d’habitacions a l’aeroport. Es poden contractar per hores, només per dutxar-se i arreglar-se o per passar-hi tota una nit.

Air Meetings: sales de reunió i despatxos per a esdeveniments, totalment equipats, a disposició de les persones que volen aprofitar al màxim els viatges de negocis.

Fast Pass: conjunt de serveis exclusius d’acompanyament, que ofereixen al passatger comoditat i estalvi de temps en un marc preferent. Engloba les activitats Meet & Assist i Fast Track.

Air Shower: després d’un vol no hi ha res millor que una bona dutxa. Fruit d’aquest insight, hem implementat aquest servei als aeroports de Madrid i Barcelona.

Parking VIP: Premium Traveller comercialitza el Parking VIP de l’aeroport de Barcelona i té previst fer-ho als d’altres ciutats, per tal de fer arribar els millors serveis a totes les destinacions.

Air Wellness: per tenir cura del cos entre vol i vol, el passatger disposa de zones d’aigües, sauna, massatges, tractaments de bellesa, perruqueria i gimnàs.

Visiti la web de Premium Traveller


premium-traveller-airport-comfortpremium-traveller-airport-loungespremium-traveller-online-platformpremium-traveller-passenger-services